Parkfeesten 2013

Het gezelligste terras van Herenthout, compleet met animatie voor alle leeftijden, is ook dit jaar weer terug te vinden in het gemeentepark.

 Lees meer
 
Opendeurdag nieuw containerpark op 14 september 2013

Op zaterdag 14 september kan je een kijkje komen nemen op het vernieuwde containerpark. Tussen 10.00 en 15.00 uur staan er gidsen klaar om je rond te leiden en krijg je meer uitleg over de werkwijze, wat je mag brengen en hoe de betaling gebeurt.

 Lees meer

 
Le Tour d'Herenthout

Op zaterdag 31 augustus 2013 gaat de jeugddienst op zoek naar wat de Herenthoutse jeugd belangrijk vindt. Hoe willen jongeren onze gemeente in de toekomst verbeteren?

 Lees meer
 
Verdorie, ik hoor de buren!

Geluidsoverlast kan aan de basis liggen van gezondheidsproblemen zoals slapeloosheid, stress en oververmoeidheid. Lawaai van buren is, na wegverkeerslawaai, de meest voorkomende vorm van geluidshinder in Vlaanderen.

 Lees meer

 
Infosessies over borstvoeding

In september start een nieuwe reeks infoavonden over borstvoeding georganiseerd in samenwerking met Borstvoeding vzw en onder begeleiding van Katrien Nauwelaerts, lactatiekundige bij Borstvoeding Aardig. Elke avond wordt een ander onderwerp bekeken.

 Lees meer
 
Kom op 30 augustus en 1 september naar het Gordelfestival

Op vrijdag 30 augustus en zondag 1 september 2013 is het zover. Dan kan je tijdens de eerste editie van het Gordelfestival de mooiste plekjes in de Groene Gordel (her)ontdekken.

 Lees meer